محمدرضا بازغي ادامه داد: هم سو با برگزاري نمايشگاههايي در اين سطح و براساس مطالبي که امروز عنوان شد ، آثار برگزيده داوري مناطق نيز طي مدت زمان مشخصي در کشورهاي مختلف به نمايش در ميآيد.
وي با اشاره به اينکه آثار برگزيده با برنامهريزي انجام شده براي آشنايي توليدکنندگان جهاني به طور ويژه در معرض نمايش قرار ميگيرد، اظهار داشت: به زودي شاهد نمايش اين آثار در کشورهايي چون چين، مالزي و هند از کشورهاي آسيايي خواهيم بود.
مشاور معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور تصريح کرد: همچنين اقدامات لازم براي صنايعدستي که در معماري (عناصر معماري) نقش دارند نيز براي شرکت در دورههاي بعدي در دستور کار قرار ميگيرد.
بازغي با بيان اينکه فعاليت در بخش معماري و صنايع کاربردي در آن با حمايت يونسکو در دستور کار قرار ميگيرد، افزود: با توجه به پتانسيل بالايي که در اين بخش از صنايعدستي در کشور ما وجود دارد، حضور صنايع مربوط به معماري در دورههاي بعدي ميتواند افتخارات بيشتري را براي کشورمان بيافريند.
دبير اجرايي داوريهاي مهر اصالت سال جاري خاطرنشان کرد: بخش فرش دست باف ايران و صنايع وابسته به آن بسيار مورد توجه کارشناسان و داوران حاضر قرار گرفت به طوري که در نشست کارگاههاي آموزشي اهميت داشتههاي فرش ايراني مورد تاکيد فراواني قرار گرفت.
بازغي يادآور شد: با توجه به بررسيهاي انجام شده بر روي توليدات صنايعدستي کشورمان در داوريهاي امسال ، طرحها و نظرات خوبي در مورد کاربري شدن و استفاده از مواد اوليه توليدات توسط کارشناسان ارائه شد که به طور حتم در آينده نزديک به کار گرفته ميشود./111
انتهای پیام/